JURPLUS groeit en werft aan

Wij blijven groeien en zijn daarom op zoek naar echte teamplayers die onze missie ten volle onderschrijven.

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar twee witte raven. Zowel voltijdse als deeltijdse kandidaatstellingen zijn welkom

Wie we zijn

Jurplus is een sociaal-juridisch expertisecentrum dat al jaren ondersteuning biedt aan lokale overheden om zo samen de personeel gerelateerde uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

We zijn een dynamisch team van experten dat elke uitdaging aankan en voor onze klanten het aanspreekpunt voor onderbouwd advies op maat.

Functie “sociaal-juridisch adviseur”

Je zal in eerste instantie worden meegenomen onder de vleugels van ons team dat bestaat uit ervaren juridische experten. Je wordt de eerste maanden intensief begeleid en je krijgt de nodige vorming en ondersteuning om uit te groeien tot een specialist in je vak.

Uiteindelijk word je het aanspreekpunt van verschillende personeelsdiensten, stel je arbeidsgerelateerde documenten op zoals het arbeidsreglement en rechtspositieregeling, pluis je sociaaljuridische vraagstukken uit, bied je interne ondersteuning aan jouw collega’s, volg je de sociaaljuridische actualiteit op en ondersteun je de klanten onder de vorm van consultancy-opdrachten.

Flexibiliteit, zelfstandigheid en collegialiteit zijn drie noodzakelijke competenties. Je bent daarenboven bereid om je te verplaatsen naar onze klanten die zich uitsluitend in Vlaanderen situeren.

Functie “juridisch adviseur (HR-interim opdrachten)”

Als juridisch adviseur, met een passie voor HR-interim stel je jouw kennis en ervaring tijdelijk ten dienste van een bestuur dat een tekort of afwezigheid op de personeelsdienst op korte termijn kwalitatief wil opvangen.

Jouw taken kunnen het gebeuren op een personeelsdienst van A tot Z omvatten: opstellen en opvolgen vacatures, invullen sociale documenten, beantwoorden vragen personeelsleden, payroll, …

Daarnaast kan je, indien nodig, ingeschakeld worden ter ondersteuning van de sociaaljuridisch experten in kader van opstellen arbeidsgerelateerde documenten en oplossen van sociaaljuridische vraagstukken.

Profiel

 • Master, bij voorkeur in de rechten of gelijk door ervaring.
 • Ervaring in een juridische HR-functie is een plus maar niet noodzakelijk.
 • Freelance opdrachten zijn bespreekbaar

Aanbod

Als aantrekkelijke werkgever bieden wij zekerheid, flexibiliteit, een evenwichtige work-life balance, een competitief salaris (met bedrijfswagen, laptop, hospitalisatie-en groepsverzekering en GSM-abonnement), ontwikkelingskansen en opleidingsmogelijkheden.

Ons kantoor is gelegen aan de rand van Brussel (St-Agatha-Berchem), maar er is een zeer ruime thuiswerkpolicy (1 dag op kantoor) naast de voorziene klantbezoeken.

Gemotiveerd solliciteren via

 • Haal meer
  uit uw
  personeelsbeleid
 • * Dynamische helpdesk
  * Onderbouwd advies van experten
  * Persoonlijke en actieve participatie

Nood aan een persoonlijke, efficiënte oplossing voor uw probleem?

Ons team van experten hoort graag meer van u
CONTACTEER ONS

Juridisch advies dat werkt.