JURPLUS groeit en werft aan…

Wij blijven groeien en zijn daarom op zoek naar echte teamplayers die onze missie ten volle onderschrijven.

Zo werven wij een sociaal-juridisch adviseur en een  juridisch adviseur met passie voor HR-interim management aan.

 

Wie we zijn

Jurplus is een sociaal-juridisch expertisecentrum dat al jaren ondersteuning biedt aan lokale overheden om zo samen de personeelsgerelateerde uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

We zijn een dynamisch team van experten dat elke uitdaging aankan en voor onze klanten het aanspreekpunt voor onderbouwd advies op maat.

Functie “sociaal-juridisch adviseur”

Je zal in eerste instantie, indien nodig, kunnen groeien onder de vleugels van één van de 4 ervaren juridisch experten en/of 2 senior adviseurs-bestuurders.
Zij zullen u de eerste maanden begeleiden en de nodige vorming en ondersteuning geven om zo uit te groeien tot een specialist in je vak.

Zo word je dan uiteindelijk het aanspreekpunt van verschillende personeelsdiensten, stel je arbeidsgerelateerde documenten op zoals het arbeidsreglement en rechtspositieregeling, pluis je sociaal-juridische vraagstukken uit, bied je interne ondersteuning aan jouw collega’s, volg je de sociaal-juridische actualiteit op en ondersteun je de klanten onder de vorm van consultancy-opdrachten.

Flexibiliteit, zelfstandigheid en collegialiteit zijn drie noodzakelijke competenties. Je bent daarenboven bereid om je te verplaatsen naar onze klanten die zich uitsluitend in Vlaanderen situeren.

Profiel

 • Master, bij voorkeur in de rechten of gelijk door ervaring
 • Ervaring in een juridische HR-functie is een plus maar niet noodzakelijk

Functie “juridisch adviseur met passie voor HR-interim”

Als juridisch adviseur, met een passie voor HR-interim stelt u uw kennis en ervaring tijdelijk ten dienste van een bestuur dat een tekort of  afwezigheid op de personeelsdienst op korte termijn kwalitatief wil opvangen.
Uw taken kunnen het gebeuren op een personeelsdienst van A tot Z omvatten: opstellen en opvolgen vacatures, invullen sociale documenten, beantwoorden vragen personeelsleden, payroll, …

Daarnaast kan je, indien nodig, ingeschakeld worden ter ondersteuning van de sociaal-juridisch experten in kader van opstellen arbeidsgerelateerde documenten en oplossen van sociaal-juridische vraagstukken.

Flexibiliteit, zelfstandigheid en collegialiteit zijn drie noodzakelijke competenties. Je bent daarenboven bereid om je te verplaatsen naar onze klanten die zich uitsluitend in Vlaanderen situeren.

Profiel

 • Master, bij voorkeur in de rechten of gelijk door ervaring
 • Ervaring op een personeelsdienst of als HR-interim is noodzakelijk

Aanbod

Als aantrekkelijke werkgever bieden wij zekerheid, flexibiliteit, een evenwichtige work-life balance, een competitief salaris (met bedrijfswagen, laptop, tablet, hospitalisatie-en groepsverzekering), ontwikkelingskansen en opleidingsmogelijkheden.

Ons kantoor is gelegen aan de rand van Brussel (St-Agatha-Berchem), maar er is een zeer ruime thuiswerkpolicy (1 dag op kantoor) naast de voorziene klantbezoeken.

Gemotiveerd solliciteren via

 • Haal meer
  uit uw
  personeelsbeleid
 • * Dynamische helpdesk
  * Onderbouwd advies van experten
  * Persoonlijke en actieve participatie

Nood aan een persoonlijke, efficiënte oplossing voor uw probleem?

Ons team van experten hoort graag meer van u
CONTACTEER ONS

Juridisch advies dat werkt.