Vacature – Juridisch Adviseur (Vlaanderen)

Wie we zijn

Wij bieden juridische ondersteuning aan lokale overheden en samenwerkingsverbanden om zo samen de personeelsgerelateerde uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.

We zijn een dynamisch team van experten dat elke uitdaging aankan en voor onze klanten het aanspreekpunt voor onderbouwd advies op maat.

Functie

Je komt terecht in een team van 3 juridisch adviseurs dat samen met de twee senior adviseurs juridische ondersteuning biedt op personeelsvlak aan lokale overheden (gemeente- en OCMW-besturen en intercommunales) en als eerstelijnshulp en aanspreekpunt fungeert.

Je bent bereid een specialist in je vak te worden. Zo stel je juridische documenten op zoals het arbeidsreglement en de rechtspositieregeling en bied je interne ondersteuning aan jouw collega’s. Daarnaast werk je extern ook rechtstreeks samen met en bij jouw klanten.

Flexibiliteit, zelfstandigheid en collegialiteit zijn drie noodzakelijke competenties. Je bent daarenboven bereid om je te verplaatsen naar onze klanten die zich uitsluitend in Vlaanderen situeren.

Ideaal heb je minstens een eerste ervaring in een juridische HR-functie. De witte raaf heeft hierbij  zowel ervaring in de openbare als de private regeling, maar dit is geen noodzaak. Leerbereidheid en ontwikkelingsvermogen zijn dat wel.

Profiel

 • Master, bij voorkeur in de rechten of gelijk door ervaring;
 • Ervaring in een juridische HR-functie is aangewezen;
 • Een breed interesseveld in de lokale overheidssector;
 • Vlot in het toepassen van de meest gangbare softwarepakketten.

Aanbod

Als aantrekkelijke werkgever bieden wij zekerheid, flexibiliteit, een evenwichtige work-life balance, een competitief salaris (met bedrijfswagen, laptop, tablet, hospitalisatie-en groepsverzekering), ontwikkelingskansen en opleidingsmogelijkheden.

De plaats van tewerkstelling is Brussel (St-Agatha-Berchem), maar er zijn ruime mogelijkheden tot thuiswerk naast de voorziene klantbezoeken.

Gemotiveerd solliciteren via . Meer informatie op www.jurplus.be

 • Haal meer
  uit uw
  personeelsbeleid
 • * Dynamische helpdesk
  * Onderbouwd advies van experten
  * Persoonlijke en actieve participatie

Nood aan een persoonlijke, efficiënte oplossing voor uw probleem?

Ons team van experten hoort graag meer van u
CONTACTEER ONS

Juridisch advies dat werkt.