Hoe kunnen we helpen?

Onze diensten

Onze expertise ten dienste van jouw organisatie

Waarvoor jij op ons kan vertrouwen

sociaal juridische vragen
Consultancy

Sociaal-juridisch advies

Bij ons kunt u terecht met al uw sociaal-juridische vraagstukken. Geen droge theorie, wel een concrete oplossing op uw maat. Heb je een lopend contract en een vraag? Mail ons dan naar advies@jurplus.be. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen de vijf werkdagen mag u antwoord verwachten. Heb je nog geen contract? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

RPR
Advies, uitwerking en onderhandelingen

Rechtspositie regeling

Ondersteuning nodig bij het opstellen van een rechtspositieregeling op maat van uw bestuur? Onze ervaren experten staan garant voor het opstellen van een heldere, toepasbare en correcte tekst. Wij staan u bij tijdens de onderhandelingen met de vakorganisaties en de communicatie naar het beleid en het personeel.

AR
Visie en gedragscodes

Arbeidsreglement

Behoefte aan professioneel advies en begeleiding bij het creëren van een op maat gemaakt arbeidsreglement of gedragscodes die perfect aansluiten bij uw bestuur? Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het opstellen, de syndicale procedure en het effectief communiceren met het management en uw medewerkers.
HR interim management
Inhouse versterking

HR Interim management

Heeft de HR-afdeling behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Voor zowel het ondersteunen van het beleid als het uitvoeren van taken (zoals personeelsbeheer en loonverwerking) kunnen wij ervaren professionals inschakelen.

loonmotor
Loonmotor

Apollo

‘Apollo’ is een accurate en performante loonmotor die door verschillende erkende sociaal secretariaten gebruikt wordt, maar die voor en door ons gemoduleerd werd op de lokale sector.

organogram
Behoeften en structuur in kaart

Organogram

Een up-to-date personeelsbehoefteplan is essentieel voor elk bestuur. Wij helpen actief bij het creëren van het organogram en alle andere benodigde documenten.

disciplinaire procedures
Regelgeving rond tucht en evaluaties

Disciplinaire procedures

Welke maatregelen kan en mag u nemen in geval van disfunctioneren of ontoelaatbaar gedrag van uw medewerkers? Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot disciplinaire maatregelen, evaluaties en ordemaatregelen.

werktijden
Uitwerking en implementatie

Bezetting en flexibele werktijden

Thuiswerken, telewerken, glijdende werkuren, … We helpen uw organisatie bij de wettelijke implementatie en de praktische uitvoering ervan.

competentiemgt
Functiebeschrijvingen en functiefamilies

Competentie-management

Op basis van een analyse van alle functies binnen uw organisatie bepalen we welke competenties aangewezen zijn. Dit vormt de basis van de functiebeschrijvingen en van een feedback- en evaluatiesysteem voor uw personeelsleden.

vormingscentrum
Opleidingen

Vormingscentrum

Het vormingscentrum voorziet in opleidingen over diverse sociaal-juridische thema’s specifiek gericht op de lokale sector (online, ter plaatse, op maat,…). 


Apollo
Totale ontzorging op vlak van harde HR

Loonmotor Apollo

Om een totale ontzorging op gebied van harde HR te kunnen bieden aan lokale besturen, voegen we aan onze sociaal-juridische diensten nog een laatste puzzelstukje toe: payrollverwerking.

Payroll is het hart van de personeelsdienst, waardoor de besturen nood hebben aan een betrouwbare en efficiënte partner om tijdig en zonder zorgen deze maandelijkse uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit willen we bieden met de lancering van het project ‘Apollo’.

Wanneer til jij je personeelsbeleid

Naar een hoger niveau?

Jouw organisatie verdient een persoonlijke, efficiënte aanpak.
We zijn gepassioneerd door wat we doen en dat voel je.

Maak kennis met onze experts

Een snelle vraag of een lange termijn begeleiding. Wat mag het zijn?