Nieuw BVR RPR 1 jaar later

Online of op locatie

Inhoud

Het nieuw BVR RPR is op 8 maart 2023 gepubliceerd in het Belgisch Staatblad en 10 dagen later op 18 maart 2023 in werking getreden.
Een paar maanden later is ook het Ontslagdecreet gepubliceerd (inwerkingtreding 1/10/2023) en begin deze maand het daarbij horend uitvoeringsbesluit (inwerkingtreding 11/2/2024).
Tot slot zij er ook al 2 besluiten gepubliceerd die wijzigingen brengen aan het nieuw BVR RPR en is er een derde onderweg.

Programma

Het afgelopen jaar waren er van jullie kant dan ook verschillende vragen over deze nieuwe regels, hebben we meerdere intensieve in house vormingstrajecten rond het BVR RPR gegeven, zijn we bij verschillende besturen al gestart met het implementeren in de eigen RPR, hebben we verscheidene zaken afgestemd met ABB, ... Hier door hebben we heel wat FAQ's, ‘best practices’ en ‘quick wins’ verzameld die een meerwaarde voor elk bestuur kunnen betekenen.
 

Met deze opleiding willen we dus niet enkel de theoretische invalshoek meegegeven, maar we willen daarnaast, exact 1 jaar later, ook onze bron aan informatie over de praktische toepasbaarheid en mogelijkheden delen met de besturen die nog moeten starten (of nog bezig zijn) met de implementatie in hun eigen RPR.

Waar en wanneer?

Online

  • Maandag 18 maart 2024 (van 9u30-16u)

De Coupé - Olen

  • Dinsdag 5 maart 2024 (van 9u30-16u)

Jurplus - Denderhoutem

  • Donderdagen 7 maart 2024 (van 9u30-16u)
Jouw investering

Eén dag

€395, excl. btw

  • Bij de fysieke sessies wordt ’s middags een broodjeslunch aangeboden
  • Bijkomende deelnemers van dezelfde organisatie krijgen 20% korting.
Zo schrijf je in

Via het formulier

Gebruik het formulier hieronder. Vermeld bij je inschrijving duidelijk of de factuur opgemaakt mag worden op naam van het OCMW of van de gemeente.