Online tool

Loonsoftware Apollo

Apollo website beeld
Harde HR eenvoudiger gemaakt

Apollo is een performante loonmotor op maat van lokale besturen

Om een totale ontzorging op gebied van harde HR te kunnen bieden aan lokale besturen, voegen we aan onze sociaal-juridische diensten nog een laatste puzzelstukje toe: payrollverwerking.

Payroll is het hart van de personeelsdienst, waardoor de besturen nood hebben aan een betrouwbare en efficiënte partner om tijdig en zonder zorgen deze maandelijkse uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit willen we bieden met de lancering van het project ‘Apollo’.

Payrolldienstverlening met buitenaardse precisie

Apollo lanceert jouw payrollproces naar ongekend gemak en kwaliteit

Het payrollproces is een onvermijdelijke, soms arbeidsintensieve opdracht van de personeelsdienst, welke elke maand foutloos en tijdig dient te gebeuren. Een betrouwbare en efficiënte partner met de nodige expertise is onontbeerlijk om zonder zorgen deze maandelijkse uitdaging tot een goed einde te brengen.

Deze software is meer dan alleen een loonsoftware; het is een volledige software voor personeelsadministratie en personeelsbeheer. Het bevat functies voor het beheer van bestuursfiches (met inbegrip van jaarkalender, uurroosters en contactgegevens van instanties), volledige personeelsdossiers (met persoons-, contract-, fiscale en loongegevens), Dimona, ASR's en ziektekredietopvolging.

Daarnaast biedt het een selfservicemodule voor medewerkers om digitale loonbrieven of andere documenten te raadplegen, wijzigingen in persoonlijke gegevens door te geven, en verloven aan te vragen.

Persoonlijke aanpak

Een vaste dossierbeheer (= HR-compagnon) wordt toegewezen die steeds op de hoogte is van jullie manier van werken en jullie dossier door en door kent.

Samen op weg

We leggen geen standaardproces op, maar bespreken samen het loonproces (workflow, timing, dienstverlening, …) om te bepalen wat werkt voor jullie bestuur.

Efficiënt en eenvoudig

Onze loonmotor kent een korte doorlooptijd en kan real time aangepast worden. We automatiseren verschillende processen (zoals de dimona-aangifte) en integreren vlot met bestaande software. 

FAQs

Wat jij wil weten om je payrolling te lanceren:

Deze software is meer dan alleen een loonsoftware; het is een volledige software voor personeelsadministratie en personeelsbeheer. We geven antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

  • Snelle en eenvoudige loonvoorbereiding
  • Volledig geautomatiseerd (Aangifte MTC, ASR, Dimona, …)
  • Real-time aanpassingen
  • Integratie met andere software mogelijk waar nodig (tijdsregistratie, boekhouding, Soft-HR)
  • Brede waaier aan rapportering
  • Meer dan een loonsoftware

Zeker niet, deze software is meer dan alleen een loonsoftware; het is een volledige software voor personeelsadministratie en personeelsbeheer. Het bevat functies voor het beheer van bestuursfiches (met inbegrip van jaarkalender, uurroosters en contactgegevens van instanties), volledige personeelsdossiers (met persoons-, contract-, fiscale en loongegevens), Dimona, ASR's en ziektekredietopvolging.

In de selfservicemodule voor medewerkers kunnen zij digitale loonbrieven of andere documenten raadplegen.

De loonmotor is gemoduleerd op lokale besturen. We denken hierbij aan gemeenten, OCMW’s, AGB’s, intercommunales, zorgbedrijven, welzijnsverenigingen, …

We kiezen zeer bewust voor een eenvoudig, helder en eerlijk prijsbeleid. Neem gerust contact met ons op, zodat wij voor jouw bestuur een prijs op maat kunnen aanleveren. Dit kan via apollo@jurplus.be

Wanneer til jij je personeelsbeleid

Naar een hoger niveau?

Jouw organisatie verdient een persoonlijke, efficiënte aanpak.
We zijn gepassioneerd door wat we doen en dat voel je.

Maak kennis met onze experts

Een snelle vraag of een lange termijn begeleiding. Wat mag het zijn?