Werken bij Jurplus

WIJ ZOEKEN EEN

Sociaal-juridisch adviseur

Je zal in eerste instantie worden meegenomen onder de vleugels van ons team dat bestaat uit ervaren juridische experten. Je wordt de eerste maanden intensief begeleid en je krijgt de nodige vorming en ondersteuning om uit te groeien tot een specialist in je vak.

Uiteindelijk word je het aanspreekpunt van verschillende personeelsdiensten, stel je arbeidsgerelateerde documenten op zoals het arbeidsreglement en rechtspositieregeling, pluis je sociaaljuridische vraagstukken uit, bied je interne ondersteuning aan jouw collega’s, volg je de sociaaljuridische actualiteit op en ondersteun je de klanten onder de vorm van consultancy-opdrachten.

Flexibiliteit, zelfstandigheid en collegialiteit zijn drie noodzakelijke competenties. Je bent daarenboven bereid om je te verplaatsen naar onze klanten die zich uitsluitend in Vlaanderen situeren.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

In één woord: gevarieerd! Als sociaal-juridisch adviseur of expert word je het aanspreekpunt van verschillende personeelsdiensten, stel je arbeidsgerelateerde documenten op, pluis je sociaaljuridische vraagstukken uit, bied je interne ondersteuning aan jouw collega’s, volg je de sociaal-juridische actualiteit op en ondersteun je de klanten onder de vorm van consultancy-opdrachten.

Als je HR-interimopdrachten doet, kunnen jouw taken het gebeuren op een personeelsdienst van A tot Z omvatten: opstellen en opvolgen vacatures, vervolledigen van sociale documenten, beantwoorden vragen personeelsleden, herwerken van diverse arbeidsgerelateerde documenten.

PRINT 65 Jurplus PurePhotography DSCF0291

 

Dit vind je leuk om te doen

 • Hard werken als het moet, plezier maken als het kan;
 • Je tanden zetten in complexe sociaal-juridische vraagstukken;
 • Denken in termen van oplossingen: je gaat graag een uitdaging aan;
 • De redder van dienst zijn bij tekorten op de personeelsdiensten van lokale besturen;
 • Zelfstandigheid combineren met collegialiteit;
 • Arbeidsreglementen, rechtspositieregelingen en diverse policies opstellen;
 • Zelf je planning maken, deadlines bewaken, maar dus ook flexibel werken;
 • Je houdt van klare taal;
 • Je communiceert op een integere en discrete manier;
 • Bij je eerdere werkervaring heb je je hart verloren in een juridische HR-functie of in een personeelsdienst.

Dit levert het je op

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring;
 • Meer dan zomaar wat extraatjes:
  een bedrijfswagen, laptop, hospitalisatie-en groepsverzekering en GSM-abonnement
 • De beste collega’s van Vlaanderen met de nodige (droge) humor. Zonder zwanzen.
 • Een inspirerende werkomgeving in een pas gerenoveerd kantoor;
 • Onze jarenlange ervaring, onze passie voor het vak en onze wil om elke keer opnieuw de beste oplossing voor de klant te zoeken maakt van ons resultaatgerichte specialisten: die kennis delen we graag met jou via training en opleiding op de werkvloer.
Over ons

Hoe het is om bij ons te werken.

Jurplus is een sociaal-juridisch expertisecentrum. Onze tagline: ‘Juridisch advies dat werkt’ en dat dragen we hoog in het vaandel. We gaan niet voor hoogdravende juridische praatjes, maar staan garant voor begrijpelijke en pragmatische oplossingen op maat.

Onze heimat ligt in ons spiksplinternieuw kantoor in Denderhoutem, daar zien we elkaar 1x per week. Voor het overige ben je welkom op kantoor, werk je van thuis uit of bij de klant in heel Vlaanderen.

Interesse?

Kom jij graag ons team van gepassioneerde HR- en juridische professionals versterken? Combineer jij grinta met zin voor detail, wissel jij humor en sérieux op de juiste momenten af, werk jij graag in een team maar sta je ook alleen je mannetje? Zit je er niet mee in om je te verplaatsen naar onze klanten in Vlaanderen?  Stuur je gemotiveerde kandidatuur dan naar jobs@jurplus.be.

PS. Zoek je een voltijdse of eerder een deeltijdse job? Kom je graag voor ons werken in dienstverband of op zelfstandige basis? Alles is bespreekbaar!